محافظ برق ساختمان Things To Know Before You Buy

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه آنلاین کلومن می باشد.​​​​​​​

محافظ ولتاژ یا همان محافظ الکترونیکی دستگاهی است که به وسیله یک برد الکتریکی و یک عدد رله هنگام افت ولتاژ و افزایش ناگهانی ولتاژ برق را قطع کرده و مانع از آسیب دیدن دستگاه متصل به آن می شود. همچنین زمانی که برق قطع می شود، با مقداری تاخیر برق را به دستگاه متصل می کند، زیرا زمانی که برق وصل می شود، مقداری زمان نیاز است تا ولتاژ به مقدار ثابتی برسد.

درست است که این دستگاه جهت محافظت از کنتاکتور طراحی شده است ولی ما می توانیم از آن استفاده دیگری هم بکنیم.

با تنوع بی‌نظیر محصولات و اطلاعات دقیق و کارشناسی‌شده، به شما کمک می‌کنیم بهترین انتخاب را داشته باشید.

× لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هنگامی که ما محافظ برق را به پریز برق متصل میکنیم زمانی سپری می شود تا برق را به خروجی منتقل کند و این تاخیر برای جلوگیری از آسیب به دستگاههای برقی در نظر گرفته شده است . بارها دیده اید هنگامی که برق از اداره برق قطع می شود پس از وصل شدن ممکن است دوباره بلافاصله یا پس از گذشت چند ثانیه قطع شود اگر تاخیری در وصل وجود نداشته باشد برق پس از وصل شدن به دستگاه شما منتقل شده و دوباره قطع می شود و این عمل یعنی آسیب رسیدن به دستگاه .

با خرید این محصول شما از خرید چندین محصول بی نیاز خواهید شد؛ زیرا این دستگاه پنج محصول دیگر را در خود جای داده است.

تنها چیزی که در اختیار داریم یک چند راهی‌ محافظ دار قدیمی و یک کنتاکتور ۳ فاز ۳۲ آمپر است. در اینصورت سیم بندی ما به این صورت خواهد شد.

محافظ ۳۰ و ۳۵ آمپر کولر گازی: این مدل بسیار شبیه به محافظ زیر کنتوری می باشد، به علت اینکه کولر گازی میزان امپر مصرفی زیادی تا همین حدود here مصرف می کند، پیشنهاد می شود یک محافظ جداگانه برای آن تهیه کنید و کلا برق کولر گازی را از منزل خود جدا کنید.

تصور کنید یک روز گرم تابستانی است و شما به خانه بازمی‌گردید و در حالی که به لحظه‌های خوشی که قرار است با خانواده‌تان در خنکای کولر سپری کنید، فکر می‌کنید، ناگهان برق قطع می‌شود. این مشکل به دلیل نوسانات برق اتفاق می‌افتد و باعث می‌شود بسیاری از لوازم برقی شما دچار خرابی و حتی سوختگی شوند.

نمایش دیدگاه یک دیدگاه فیضی گفت: ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ در ۱۹:۲۳ اطلاعات که دادید بسیار عالی و مهم بود برای وبسایت خوبتون بسیار ممنون

چیزی که مشاهده می کنید، تجهیزات داخل یک تابلوی کلید مینیاتوری (جعبه فیوز) است. اگر آموزش های قبلی را مشاهده کرده باشید، تمام تجهیزات به چشم شما آشناست، بجز تجهیز دوم از سمت راست. تجهیز سوم هم که یک کنتاکتور ۳فاز (یا شاید تکفاز) است.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *